+34 604 238 618 - Turisztikai engedélyszám: C.I. Turistica: I-0004569.1

MaxiCat

38660 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanyolország (4)
from/per person 39


Leírás

Szeld a habokat egy Catamarán-on

Delfin és bálnanézős hajótúra, egy kéttörzsű vitorlás fedélzetén.

3 órás túra során a catamarán végig hajókázik Tenerife délnyugati partjánál, hogy betekintést nyerhess a bálnák és delfinek természetes élővilágába. Ezek után a hajó körülbelül 30 percre kiköt a nyílt vízen, ekkor akár csobbanhatsz az óceánban, majd élvezheted a legénység által felszolgált ételeket (paella, szendvicsek, gyerekeknek csirke nuggets). Vegetáriánus és egyéb allergiából kifolyólag lehet más ételt kérni, ezt 1 nappal korábban jelezned kell.

Az 5 órás hajóút abban különbözik, hogy a MaxiCat katamarán a Masca-völgy felé veszi az irányt, miközben megcsodálhatod Los Gigantes gyönyörű sziklafalát.

Felszolgált ételek: paella és nuggets-ek mellett, tészta – vagy káposztasaláta.

A 30 perces fürdőzésre itt is lehetőség nyílik.

A MAXICAT Puerto Colón kikötőjéből indul. A kikötő parkolójába lehetőség van a vendégek számára a parkolásra díj ellenében (helyszínen fizetendő).

Jegyárak

3 órás

  • Felnőtt: 39 € / fő
  • 6 és 11 éves kor között: 19,50 € / fő
  • 6 éves kor alatt ingyenes

5 órás

  • Felnőtt: 49 € / fő
  • 6 és 11 éves kor között: 24,50 € / fő
  • 6 éves kor alatt ingyenes


Vélemények

Vélemény írása
4 vélemény
  • Értékelés

2020/03/01

Misi

5 órás programon vettünk részt. A kikőtöben ért minket az első kellemes meglepetés, magyar hölgyek kezelték a jegyeinket. A hajó személyzete barátságos volt. A fedélzeten nem voltunk sokan, de ez gondolom a túra hossza miatt nem vállalták be annyian, mert a 3 óráson sokkal többen voltak. Nekünk igy családiasabb volt. Kaptunk ételt, italt nekem kimondottan jól eset. Láttunk delfineket, és lehetett csobbani is. Mi jól éreztük magunkat.

2020/02/17

Kata

3 órás túrán voltunk, gyönyörű időben a víz nyugodt volt így rengeteg bálnát és delfint láttunk. A kaja kicsit kevés volt, érdemes vinni egyéb nassolnivalót a gyerekeknek. Mindenkinek ajánlom

2019/10/26

O&D

Az 5 órás programon vettünk részt, de hamar eltelt az idő így is :) A hajó nem volt zsúfolt, ami kifejezetten tetszett. Az ebédre kapott étel is finom volt, bőséges. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.

2019/09/28

Szabadi-Nardai Tímea

Az 5 órás programon vettünk részt. Láttunk pilótabálnákat, egy csodaszép öbölben csobbanhattunk, ahol snorkerezés közben fantasztikus vizi élővilágot csodálhattunk meg, valamint testközelből tapasztalhattunk meg Los Gigantes hatalmasságait. Idő közben angolnyelvű tájékoztatást kaptunk az érdekességekről és kaptunk melegételt, sört, üdítőt is. A legénység jókedélyű, segítőkész volt, a hajó pedig kényelmes és biztonságos. Nagyon élveztük, gyorsan elröppent az idő.

close-link