Visnyei Krisztina és Sajtos Gábor

ÜDVÖZÖLÜNK AZ OLDALUNKON!

Pár mondat rólunk, hogy megismerjetek minket.
Visnyei  Krisztina és Sajtos Gábor a nevünk.

A szigetbe nyaralásainkkor szerettünk bele. Ekkor határoztuk el, hogy a házasságkötésünk után, az itteni életünket, egy féléves nászúttal kezdjük.

A mézesheteinket Tenerife felfedezésével és a kapcsolati rendszerek kiépítésével töltöttük. Akkor döntöttük el, hogy minden leendő ügyfelünknek segítünk megtervezni és megszervezni a tökéletes nyaralást vagy nászutat.

Szeretnénk magas színvonalat nyújtani minden ügyfelünknek, ezért a legjobb hotelekkel, autóbérlő céggel és fakultatív program szolgáltatókkal dolgozunk együtt.

Miért válassz minket?

Magyar nyelvű asszisztencia

Ha szeretnéd nyaralásod magyar nyelven intézni a megszervezéstől a kivitelezésig, akkor ezt nálunk megteheted. Keress minket bizalommal.

Lenyűgöző hotel kínálat

Mi kiválogattuk Neked a legjobb ár-érték arányú hoteleket. Személyre szabottan küldjük ki az igényeidnek megfelelő hotelt.

Élményekkel teli programok

Közvetlen kapcsolatunk van a szolgáltatókkal, hogy a lehető legjobb élmény mindig garantálva legyen földön, vízen, levegőben.

Korrekt autóbérlés

A Kanári-szigetek egyik legnagyobb autóbérlő cége a partnerünk, több mint 50 éves múlttal rendelkezik és több 10 ezer autója van a szigeteken.

Helyi tapasztalat

Itt élőkként rengeteg olyan háttérinformációval rendelkezünk, amit másnál figyelembe se vesznek, így mi sokkal inkább ki tudjuk elégíteni a Te igényeid.

Nyaralj biztonságosan

A mi biztosítási partnerünknél bármikor gondoskodhatsz biztonságos nyaralásodról. Ezáltal Te és szeretteid nyugodtan élvezhetitek a nyaralás pillanatait.

FEDEZD FEL VELÜNK TENERIFÉT!

Tekintsd meg hoteljeinket és programjainkat!

Rólunk mondták

Baranyai Lóránd

Életünk első közös külföldi nyaralása volt párommal egyben a nászútunk is, amely egy felejthetetlen élmény volt számunkra. A programszervező nagyon közvetlen és segítőkész volt velünk, mindig a rendelkezésünkre állt, bármikor kerestük. Az általa megszervezett összes program mind fantasztikusra sikeredett, az áruk is megfizethető volt számunkra. Továbbá nem csak programokat szervezett, hanem gyönyörű helyeket is fedezhettünk fel általa. A programszervezőt valamint Tenerifét bátran merem ajánlani mindenkinek Visnyei Krisztinát és Sajtos Gábort!

Dao Brigitta

Szuper szervezes, szuper kedves szervezőkkel! Ők tényleg szívük lelkük kiteszik azért, hogy mi jól érezzük magunkat. Csak pozitív tapasztalat, mindenkinek ajánlani tudom!

Borbély Krisztina

Nagyon köszönjük a remek programszervezést a Holiday in Tenerife.EU csapatnak! A remek hajósprogramunk megszervezése mellett,szuper helyi tippekkel,ötletekkel láttak el minket, hozzájárulva ezzel a nyaralásunk felejthetetlenné tételéhez. Ajánlom bátran minden Tenerifére utazónak,hogy ha szuper programot keresnek kedvező áron, válasszàk ezt a csapatot. Köszönjük szépen.

Varga Boglárka

A lehető legjobb, csak ajánlani tudom. Kiváló szervezés, segítőkész és megbízható emberekkel. A mi nyaralásunk csak tökéletesebb lett a segítségükkel.

Birgés Éva

Nagyon köszönjük a segítséget, programszervezést, nem csalódtunk nagyon jól éreztük magunkat. Biztos, hogy visszamegyünk és minden ismerősünknek ajánlunk titeket.

Hoffmann György

Ha jó kapcsolatokkal és helyismerettel rendelkező utazásszervezőt keresel, akkor csak ajánlani tudom a Holiday in Tenerife csapatát!

Varga Anna

Biztosan számíthatsz a segítségre, tanácsra, ha valamilyen szervezett útra akarsz menni, kívánt időre leszervezik. Szívesen ajánlom a Holiday in Tenerife.EU-t.

Kiss Andrea

2 hét egy lélegzet elállító szigeten. Akár egyedül is felfedezhető, hisz a Kanari szigetek legnagyobb szigete Tenerife még sem olyan nagy. Viszont, ki ne szeretné ha kapna egy kis segítséget???? Keresd a Holiday in Tenerife.EU-t. Miért is? mert korrektek, mert segítő készek, mert megtalálják a számodra megfelelő programot. Előttük nincs lehetetlen.:- CCsak ajánlani tudom mindenkinek. Csodálatos napokat töltöttünk el az általuk ajánlott programok révén. Egyszerűen TÖKÉLETES volt minden. Köszönjük szépen Visnyei Krisztina és Sajtos Gábor