Siam park a világ legjobb csúszdaparkja

Szereted a vízi parkokat, a sebességet, és a napfényt? Esetleg az adrenalin megszállotja vagy? Ha igen, akkor a tenerifei Siam Park kétségkívül a legjobb program lesz számodra ezen a szigeten. A Tenerife déli részén, Adeje régióban elterülő csúszda park Európa leglátványosabb vízi attrakciója. Nézzd meg miben lesz részed, ha ide látogatsz!

 

Thai témájú Siam Park Tenerifén

 

A Siam Parkot 2008-ban adták át a nagyközönség számára, és azóta is minden évben emberek tízezreit kápráztatja el növényvilágával, a dekorációkkal és persze a hatalmas csúszdáival. Az elmúlt 5 évben a TripAdvisor oldalán folyamatosan világelsőnek választják a Siam Parkot, így garantáltan jó élményekkel fogsz gazdagodni, ha szereted az ilyen fajta kikapcsolódást, és valami extra élménnyel a zsebében térnél haza.

 

Nem csak a dekoráció felel meg a Thai témának, hanem a park központi étteremében felszolgált ételek is, ugyanis nem csak a Kanári-szigetek specialitásait kóstolhatja meg (link az ételes cikkre), hanem curry-s és csípős ételeket egyaránt. Ezen kívül még azt is kiemelnénk, hogy a parkban figyelnek a környezetünkre, ezért az éttermekben nem használnak műanyag tányérokat, evőeszközöket.

 

14 vizes attrakció az adrenalin szerelmeseinek

 

A Siam Park hatalmas csúszda-rendszerekkel, hullám-medencékkel, homokos tengerparttal, és gyermek élménnyel várja az idelátogatókat. 2018-ban 1 újabb csúszdával és 1 gyerekeknek is alkalmas, sekély hullám-medencével gazdagodott a komplexum, így még több esélyed van a kikapcsolódásra.

 

A csúszdák között találhat négy-, kettő-, vagy egyszemélyes úszógumis pályákat, de akár a park legmagasabb, 28 méteres szabadesés pályáján is lecsúszhatsz, ami keresztül halad a cápa medencéjén is. A Tower of Power névre hallgató csúszda még a legelszántabbak bátorságát is próbára teszi.

 

Ha ebéd és a sok izgalom után egy kis pihenésre vágysz, szundíts egy picit a pálmafák alatt kialakított pihenő övezetben, vagy relaxálj egyet a parkon körbe haladó, lassú folyású élmény-medencében egy óriás úszógumiban, így a víz tetején ringatózva élvezheted a gyönyörű időt és a növényvilágot.

 

Minden csúszda aljában megtalálhatod az adott pálya nehézségi szintjét, így még azelőtt eldöntheted, hogy szeretnél-e rajta lemenni, hogy magasra másznál a lépcsőkön. 

 

Mindent egybevetve, a Siam Park családoknak is tökéletes kikapcsolódási lehetőség, hiszen amíg a kicsik a vízi játszótéren, vagy a sekély vizű hullámmedencében páncsíkólnak szülői felügyelettel, a család többi tagja kiélvezheti a homokos partú hullámmedencét, ahol akár 3 méteres hullámokat is gerjesztenek, valamint az utánozhatatlan csúszda pályákat.

 

Ha nyaralásod során el szeretnél látogatni a Siam Parkba, keress minket bátran, vagy vásárold meg jegyed közvetlenül weboldalunkról.