Tökéletes nyaralásra vágysz, kellemetlen meglepetések nélkül? Úticélod Tenerife, a Kanári-szigetek gyöngyszeme?

Összegyűjtöttük neked mindazt a tudást, melynek birtokában elkerülheted a turista csapdákat, amik tönkretehetik a nyaralásod!

Talán veled is előfordult már, hogy:

Izgatottan jelentjük be, hogy megtaláltuk a megoldást! Mindössze egy kattintásra vagy attól, hogy a nyaralás Tenerife szigetén felhőtlen, kalandokkal teli csodás utazás legyen.

Összegyűjtöttük neked a titkokat, melyek megóvnak a turista csapdáktól. Felejtsd el a bizonytalanságot és a megválaszolatlan kérdéseket!

Bemutatjuk vadonatúj könyvünket, melynek címe:
Tenerife titkai, avagy a Kanári szigetek gyöngyszeme

és éppen Neked írtuk!

Előző
Következő

Képzeld el, hogy a repülőtérről kilépve már vár az autó, hogy elvigyen Titeket a szállodába, ami épp olyan csodás, amilyennek leírták. 

Képzeld el, hogy már az érkezéskor magabiztosan tudod, hogy mely programokra hogyan kell készülnöd, és hogy mit érdemes megnézni Tenerife szigetén. 

Képzeld el, hogy felhőtlenül élvezed a csodálatos tájat, a rengeteg látványosságot, és haza sem akarsz menni, mert annyira csodás.

Hogy kik vagyunk mi, és miért szívügyünk hogy tökéletes legyen a nyaralásod Tenerifén?

Visnyei Krisztina, és Sajtos Gábor vagyunk, és kezdetben Tenerife nyaralásunk célpontja volt csupán. De amint megérkeztünk, azonnal beleszerettünk ebbe a változatos és csodás szigetbe. Nem volt kérdés, hogy egybekelésünk után nászutunk is ide szervezzük, de ezúttal fél évre érkeztünk. Ezt a 6 hónapot nem csak azzal töltöttük, hogy végigjárjuk Tenerife nevezetességeit, hanem azzal is, hogy felkutassuk a legjobb szállodákat, program szolgáltatókat, autókölcsönzőket. Ekkor már körvonalazódott bennünk 2018-ban induló vállalkozásunk víziója, mellyel az volt a célunk, hogy minden ide érkező nászutasnak és nyaralni vágyónak segítsünk megszervezni a tökéletes Tenerifei utazást. Ide költöztünk, és azóta több száz párnak és Családnak segítettünk megvalósítani a legjobb, legbiztonságosabb és legemlékezetesebb nyaralást. Légy Te a következő! Várunk szeretettel: Kriszti és Gabi

Milyen kérdések megválaszolásában segít Neked a könyv?

Mit gondolnak rólunk az Ügyfeleink?

Cseke Katinka
Színművésznő

Már nyaraltam a csodás Tenerifén és elsőre rabul ejtett. Krisztinát és Gábort is személyesen ismerem, többször is bebizonyították nekem, hogy a rengeteg hasznos információval rendelkeznek a szigettel kapcsolatban, melyet szeretnének átadni a nyaralni vágyóknak. Az újonnan megjelenő könyvük, pedig alapmű lesz azoknak, akik tökéletes nyaralásra vágynak e csodálatos szigeten. Szívből ajánlom őket. 

5/5

Kelemen Katalin
Táncművész, Koreográfus, Ruhatervező

Gábort a táncművészet révén már régebbről ismerem.
Én is egy csodálatos spanyol szigeten lakok, de nálunk szezonalitás van, ezért a téli hónapokban úgy döntöttem meglátogatom Tenerifét.
Krisztiék szuper tippeket adtak a felfedezéshez.
Imádtam, hogy téli időszakban is ilyen szuper idő volt a szigeten.
Mindenképp keressétek a szuper információkért Gáborékat.  

5/5

Halász Gábor

2020. Februárjában látogattunk el a Holiday in Tenerife szervezésében erre a csodás szigetre. Gábor és Kriszti nagyon segítőkészek és barátságosak, ott létünk idejére megkaphattuk éppen készülő könyvük kéziratát előolvasásra. Bizonnyal állíthatom, hogy nélkülük, és a könyvben leírt infók nélkül tized ennyit sem láttunk volna abból a sok csodából, ami Tenerifén van. Mindemellett rengeteg pénzt és bosszúságot megspóroltak nekünk. Hálás köszönet érte! Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őket, és ha kész lesz a könyv, mindenképp szerezzétek be, a legjobb barátotok lesz a szigeten 🙂

5/5

Válassz ajánlatainkból!

E-book+Könyv


26,99€

A csomag tartalmazza a
TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyvet, és annak elektronikus e-book változatát, + a bónuszokat.
+ 10€-os kupon jacht túrához
+ 10€-os kupon katamarán hajótúrához
+ ajándék belföldi szállítás.

Könyv


19,99€ 

Ha ezt választod, a
TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyvet küldjük neked,
+ a bónuszokat
+ ajándék belföldi szállítás.

E-book


17,99€ 

Személyre szabott PDF-ben, emailben küldjük  TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyv elektronikus változatát,
+ a bónuszokat.

Nézzük, milyen bónuszokat kínálunk Neked a könyv mellé!

Mennyit ér Neked ez a könyv, és mennyit profitálhatsz belőle?

Először is fontos tudnod, hogy a tanulópénzt mi már megfizettük helyetted, méghozzá a saját zsebünkből! Fél éves nászutunk alatt, mire kitapostuk az ösvényt, kő keményen megfizettük az árát. Megkerestük a legmegbízhatóbb, legkorrektebb, és ár-érték arányban legjobb szállásokat, szolgáltatókat. Azért írtuk ezt a könyvet, hogy megspóroljuk neked a tanulópénzt, ami összeadva bizony nem kevés. 

A könyv mindössze egy ebéd ára, de az, ami benne van, tízezreket fog spórolni Neked, és persze sok fejfájástól és aggodalomtól megkímél!

Miért euróban kérjük a könyv árát?

Ez ne bizonytalanítson el, Magyarok vagyunk, és a könyv is magyar nyelven íródott, de mivel Tenerifén élünk, és tenerifei vállalkozásunk van, a bankszámlánk Euró alapú. Ilyen egyszerű! Nem szeretnénk folyton változó valutaárakkal átverni Téged! Bármikor megnézheted, mennyi az aktuális árfolyam, így kiszámolhatod a pontos árat.

Mennyire vagyunk biztosak benne, hogy tetszeni fog?

Annyira, hogy 20 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem tetszik a könyv, akkor szó nélkül visszafizetjük az árát! 

Tudjuk, könyveknél ez nem szokás, de mi ennyire hiszünk abban, hogy le sem akarod majd tenni ezt a könyvet!

Nincs más hátra, mint előre!
Éld át velünk a tökéletes Tenerifei utazást!

Rendeld meg a “Tenerife titkai, avagy a Kanári-szigetek gyöngyszeme” című hiánypótló könyvünket, hogy átélhesd Tenerife csodáját!

E-book+Könyv


26,99€ 

A csomag tartalmazza a
TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyvet, és annak elektronikus e-book változatát, + a bónuszokat.
+ 10€-os kupon jacht túrához
+ 10€-os kupon katamarán hajótúrához
+ ajándék belföldi szállítás.

Könyv


19,99€ 

Ha ezt választod, a
TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyvet küldjük neked,
+ a bónuszokat
+ ajándék belföldi szállítás.

E-book


17,99€ 

Személyre szabott PDF-ben, emailben küldjük  TENERIFE TITKAI, AVAGY A KANÁRI-SZIGETEK GYÖNGYSZEME című könyv elektronikus változatát,
+ a bónuszokat.

Leave a Comment